they keep watching

JAG ORKAR INTE PLUGGA
men jag mååste. so prov i morgon , vet inte ens vilka sidor det är.

trist dag i skolan, dom vanligt. hål timma i två timmar mitt på dan är inte precis de bästa, men skönt att sova i soffan i blå rummet en stund. idag kom lisa och sandra på  "våran" som jag gick runt och sa på hallbybollen hela tiden , haha . kan jag få glass i stället? xD jag saknar dom tiderna & lisa. jätte mycket.. 
 ingen träning idag, göööttt. ska väl snart ner och plugga och sen kommer patrik och hämtar mig så ska vi sova hos honom idag. för omväxlings skull :) sover alltid hos mig, vet inte varför.. har väldigt tråkigt och har inget intressant att skriva.
så jag tänker inte skriva mera..
goodbye!!

scn

här borde jag verkligen inte sitta,
måste plugga kemi, franska och so, men jag ooooorkar inte.

har nyss städat mitt rum, Duktig!

gick hem från skolan idag, mår inte alls bra.
typ yr och huvudvärk och så.



jaja, jag har inget vettigt att skriva.
takecare / sofianedrénmedtjockaben

dm

goddag. idag har vi spelat innebandy dm i skolan . vann alla tre matcher så ska spela slutspel i lisebergshallen den 5 dec. :)
idag är det dansen :) ska bli kul, snart är det uppvisning oxå..
snart kommer putte å hämtar mej så ska vi till honom , btw- vi hade 2 månader igår. hihi xD
orkar inte skriva mer.
bye


måndag

Dagen började bra, vaknade upp bredvid min lilla björn och mös till det var dax att gå upp och duscha å göra sig i ordning och åka till skolan, trist. Varit en seg dag, mycket att göra i skolan. tjötiga lärare och minst två prov i veckan. orkar inte mer asså. HATA SKOLAN. någon som håller med mig eller?
När vi hade slutat så stannade jag kvar en stund och spelade biljard med frida, nathalie(tror jag hon heter( och josse. jag losa mot frida efter ha lett hela matchen, fuck you. sen gick kom denise till skolan , stackaren på kryckor som fick en spricka i foten i går på matchen. De blev föresten 4-4. Jag , josse och Denise gick till ica och köpte en redbull och när dom gick till träningen gick jag till bussen, orkade itne gå hem. mötte mamma på bussen.
Har nyss käkat och ska snart plugga, aptråkigt , men man måste, tyvärr.
Längtar till min älskling kommer hem till mig!!! Han kommer nog snart.




! JAG KOMMER INTE KLARA KEMI PROVET I MORGON ! 
                                    
solgerd- fuck off
                             

kärlek

image20


Jag va bara tvungen att sno denna bilden. ni är underbara. alltid vi (L)

:)

hellooo, lovet är slut:( och inte ett piss har hänt på lovet. vart sjuk, hur kul är det på en skala 1-10 ? 0.
ganska soft idag i skolan ändå , hade omprov som jag hade glömt av att jag skulle ha. men som tur va fick jag flytta det till torsdag. och lämnade in fysik arbetet idag :) stolt !!!! sen, men skit samma.

sen va de innebandy träning, trött som fan men de va ändå kul .
nu sitter jag hemma och väntar på att  maten ska bli klar , är as hungrig.

Helgen: i fredags var jag med mina små änglar julia,sonja & vanja. gjorde inte så mycket. va utanför shell när vi mötte pierre(ellerhurhanstavas) haha så hände vi med upp till nån jonas.  men gick typ hem med en gång och sov.
så kom patrik och sov hos mig efter han hade varit på kaptenröd.
I lördags hade jag tjejkväll med mina girls, hemma hos patrik, när han va å jobbade. de va mys, men för( NÅGONSOMEJSKANÄMNASVIDNAMN) blev de lite mkt, som vanligt , haha menmen. vi käkade i allafall tacos och spelade hariba och bara mös. så drog julia iväg och ingen fattade nånting . somnade väl vid 7 när min älskling kom hem igen...
i söndags va det bara deg med pizza och sen bio, 1408 på kvällen med patrik, (L)

Have a nice day // sofia

RSS 2.0