rädslan har blivit starkare än viljan

det gick inte så bra med att lägga in bilder på det senaste jag inhandlat. har dessutom lånat ut min kamera för tillfället. mobilbilder eller cambilder är ju inte alls lika kul. borde dock lägg upp en bild på bootsen jag köpte, för jag har beslutsångest, om jag ska behålla dom eller inte! som vanligt kan jag aldrig bestämma mig.

i morgon ska jag skita stenhårt i skolan och istället ska jag åka med till ullred med familjen. ska faktiskt bli kul. det finns så mycket roligt skräp å köpa där! hårinpackningar ska jag köpa massa av.

skulle egentligen gått med angela och sanne ut idag, men jag klarade inte ens att vara med på träningen. har feber och mår inte alls bra.
men imorgon ska jag trycka i min panodil!

nu ska jag iallafall sova så jag orkar ta mig upp ur sängen i morgon.
sov gott på er!
puss

!

var på stan idag och fick med mig en del saker hem. men är för trött för att visa det idag. så det får bli i morgon!
sov gott

the script !




två riktiga favoriter. om ni inte hört dom innan, så måste ni playa, NU!

-





fredag: jag mötte upp karolina i stan och vi gick och satte oss på ett fullknökat viktoria, men vi fick tag i ett bord och hade jätte trevligt. lite senare kom malin och hennes klasskompisar dit så hängde med dom för att sedan gå vidare till nivå. vi dansade och hade jätte kul!

lördag: sov hela dagen. sedan ner till pierre och grabbarna. drack några öl och egentligen skulle jag gått hem när dom åkte in till stan. men jag blev övertalad att åka in och ta en öl. så det gjorde vi. vi satte oss på charlies änglar. där träffade jag även min söta vän sofia. men jag var alldeles för trött och fattig, så det blev 00.40 bussen hem till sängen!

idag har jag varit med familjen på allum. jättemysigt! dock märkte jag, när jag kom hem att legginsen jag köpte hade massa hål. hur kul är det då? så det blir en sväng till stan i morgon efter skolan för att byta dom.


såhär såg jag ut igår. lite suddiga bilder men dom får duga



nu ska jag krypa ner under en filt i soffan.
puss

fredag

nyss hemkommen från skolan. haft två lektioner, så himla skönt!
nu slappar jag lite och kollar litegrann på greys.
ska strax göra sent min boots och ett par andra dojjor som jag lyckats skita ner, sen smörja in dom för lite extra skydd.
ikväll blir nog att umgås lite med karolina, min underbara klasskamrat.
vi kanske hörs sen. nu ska jag sätta igång. puss




så jävla fräck


godkväll

skoldagen har varit bra, har haft prov i rehab/hab. det gick bra tror jag. sen visade det sig att vi hade oförberett prov i funktionshinder, men det gick bra det också. efter skolan åkte jag direkt hem till min pappa som fyllde 46år idag. vi åt smörgåstårta och hade jättemysigt. sedan gick jag upp till pierra,victor och patrik. vi spelade wii och drack lite öl. alltid lika kul med dom.

imorgon är det fredag, äntligen. skönt med helg. jag ska försöka att bara ta det lungt. får ju inte lönen förän måndag, vilket suger!

nu ska jag försöka sova.
puss

besviken

jag måste säga att jag är sjukt besviken, ledsen och irriterad. att sverigedemokraterna kommit in i riksdagen är rent ut sagt förjävligt! jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur man kan rösta på ett sådant parti. det är väl antagligen väldigt pantade och ovetande människor som röstat på sd.
jag kunde inte ens se klart valvakan, gav istället upp och gick och la mig. bara att se jimmie åkesson och höra honom prata om vilken historia dom skrivit och hur glada dom var gav mig kväljiningar.
blir ännu mer irriterad när jag ser några personer på facebook som faktiskt tycker att det är okej eller ingen big deal med sd. åååååh!
nog om detta!

idag försov jag mig, missade alltså matten på morgonen. sedan hade jag en lektion, etik. jag tog mig in till skolan för att gå på EN lektion. duktigt eller idiotiskt? visade sig att det var det andra alternativet, för självklart så var läraren sjuk och vi fick bara en uppgift. så idag har inte hänt så mycket mer än att jag har varit svin duktig och storstädat mitt rum och min garderob. har slängt en hel sopsäck med kläder. skönt att det finns lite plats nu. på måndag får jag min lön och då ska det shoppas kläder minsann! jag längtar ihjäl mig, har nog aldrig varit så shoppingsugen som jag är nu.

nu ska jag kolla hockeyn!
puss på er


ARG!

har tråkigt

sitter i skolan och har svenska. jag är klar med min analys och ska snart skicka in den. SKÖNT!
jag vill bara hem till min säng, är sjukt trött idag!
men har träning ikväll....
slutar dock typ 1,5tim tidigare idag, så jag ska inte klaga.
vi hörs ikväll!
puss

lördag

igår blev det utgång, trots brist på pengar. förfest hos viktor, pierre och patrik. spelade wii, drack öl och hade jätte trevligt. det blev 11 bussen in till stan och jag följde med grabbarna till pustervik där general knas spelade. även sandra kom dit som jag inte träffat på sjukt länge. vi hade roligt men det blev ganska svettigt, för det var jätte mycket folk. vid 2 tiden gav jag upp och tog mig till heden där jag mötte upp sonja och josefine som hade varit på trädgårn, och vi tog bussen hem. det var en helt okej fredag kan man väl säga. idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

skulle egentligen pluggat nu, men mammas dator har inte word och min dator har lagt av igen. ibland känner den för att den inte ska gå att laddas. så jävla störande. jag får helt enkelt göra det i morgon!
matchen i morgon är dessutom inställd så då har jag tid. ska dessutom gå med hela familjen och rösta. jag tror att jag har bestämt mig.

nu ska jag nog ta en dusch!
puss


en bild på en go drink från i sommras hemma hos karolina!

16 sept

jag är äntligen hemma från skolan, eller ja, jag har varit hemma en stund.
vädret är helt konstigt, det kan liksom inte riktigt bestämma sig. regn, sol, regn, sol. skönt att vara hemma nu i allafall.
dagen har varit bra. har haft fotografering och spex. hälften av klassen var typ svartrockare och andra hälften rå-fjortisar. jag var rockare, haha! lite tråkigt tema, många som har de, men tror att det blev riktigt nice!

idag har jag ingen träning. underbart! jag ska snart ta tag i mig själv och pallra mig ner till min älskling sandra, vi ska mysa och äta godis. jag är såååå godissugen!

klaustrofobitesten igår gick bra. vi fick gå in i en lucka och så var det en laburint på 3 våningar. var tvungen att krypa runt och det var kålsvart. ibörjan var det läskigt. men sen blev det kul. fick lite panik i början men. haha. nästa vecka ska vi ha vattenlivräddning, vi ska rädda våra lärare (jätte snygga brandmän). det ser jag fram emot!! haha

nu ska jag byta om och sticka neråt. puss!



oh my lord




den här killen är väl helt okej att vila ögonen på va?
shit!

halloj

jag kom på att jag inte skrivit på ett jävla tag. antar att jag har haft bättre för mig, eller helt enkelt fullt upp.
idag är jag fett irriterad. dagen började på sämsta tänkbara sätt. jag försov mig ganska rejält. nej har dagen i skolan varit ganska okej. slutade dock halv 5, inte lika okej.
jag är så jävla trött. jag orkar inte plugga. jag orkar definitivt inte träna idag.
dessutom är jag helt luspank. det suger! hatar det. ångest.
längtar ihjäl mig efter fetinglönen som kommer den 27. fram tills dess kommer ni inte se en skymt av mig. i allafall inte ute på krogen. fuck!

nu ska jag sälja mig eller nått. haha
vi höres
puss

skolan

min lille söta dator fick följa med mig till skolan idag.
så nu sitter jag i uppehållsrummet med lisa och väntar på nästa lektion. fick sluta en halvtimma tidigare från funktionshinder lektionen. skönt!
denna dagen är fullspeckad. när jag slutar, kvart i 5, så ska jag direkt hem till min farmor och fira henne för hon fyller år idag! sen ska jag ta bussen in till stan och ta en öl med amanda, idag igen.
hon ringde mig förut och frågade och jag tyckte att det lät som en utmärkt idé. haha

nej, nu ska jag läsa häftet vi fick, suck!
vi hörs kanske ikväll.
puss och kram


jag, just nu!

saknad




saknar min lille skit, fast såhär liten är han inte längre!

ledig

idag har jag bara tagit det lugnt, har varit ledig från skolan. så skönt! amanda och siri kom och hämtade mig så åkte vi ner till ica och köpte lite gottit och så åkte vi hem till mig och kollade på allt för mig syster, igen. den är lika bra varje gång.
nu har dom åkt och jag ska strax hoppa in i duschen tänkte jag. sen ska jag ta mig till bussen.
jag har även lite beslutsångest om jag ska gå till skolan i morgon eller inte. vi har nämligen krokslättsdagen och då är vi uppe i skogen och det är skit tråkigt. alla jag pratat med ska stanna hemma. så jag får se..

igår efter skolan så var jag hemma hos pappa. sen tog jag och amanda bussen in till stan och vi satte oss på chez och tog några öl och bara pratade. emelie kom förbi en stund också och vi hade jätte mysigt!

och vet ni, min laddare till min dator slutade helt plötsligt fungera förut. helvete!
hur fan gör man då?

nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning!
vi hörs.
höres!


hemma

jag tänker inte skriva så mycket nu. jag kom hem från lägret vid 3 tiden och är sååå himla trött och har sååå jävla ont i kroppen.
helgen har i allafall varit jätte bra! igår spelade vi minigolf och umgicks med herrarna och ledarna. självklart så vann vi damer, mohaha!
nu ska jag ta mig en dusch och lägga mig och mysa.
vi får helt enkelt höras i morgon då jag kanske har något mer intressant att skriva.
puss!


hela laget utanför en av stugorna i mullsjö!

lördag

direkt när vi kom upp så var det träning. efter träningen åkte vi och käkade sen flyttade vi in i våra stugor.
nu sitter vi utanför stugan och lyssnar lite musik och tar det lugnt. hade träning 9 i morse. vid halv3 är det träning igen.
känns skönt att komma iväg lite och träna och umgås med laget!
jag skriver mer ikväll.
puss och kram

i bilen



jag och frida i bilen påväg upp till mullsjö och träningslägret!

packapackapacka

jag kom nyss hem från en kort och skön skoldag. har druckit lite kaffe, fixat lite med det mobila bredbandet. datorn hänger med på träningslägret!! nu måste jag börja packa!
vi hörs senare
puss

hello

jag hann inte uppdatera så mycket igår, sorry. när jag kommit hem från skolan så åt jag lite sen åkte jag ner till träningen, dock så tränade jag inte efter som att jag hade fått order av min tränare att jag inte fick göra det pga min förkylning. så jag satt och kollade en stund. sedan tog jag bussen in till stan för att ta en öl eller två med sandra, maria och helena. det kom lite fler folk och jag hade jätte trevligt. dock är jag lite tröttare än vanligt idag. kan bero på den långa skoldagen och bråk med lärare också, menmen.

nu ska jag lägga mig i soffan och bara gäsa. juste, måste göra läxa i msk. sug!
skriver sen, puss och kram!

RSS 2.0