myskväll

jahopp, nu sitter jag och kollar på las vegas. mamma kommer snart hem och hon ska hyra med sig sex and the city filmen och godis. har redan sett den men den är så hilma bra så jag dör nog inte av att se den igen.
och ikväll kommer grey´s anatomy, jag lääängtar. det är så bra.
angela gick nyss hem , den lilla grisen har legat och dratt sig till 5 idag ;) hehe.


igår så tränade jag innebandy, en kille som hette david tränade oss. det var roligt med någon annan som kan mer som hjälper till. efter jag duschat och gjort mig i ordning mötte jag sonja vid ica, sa hej till veronica och sen gick vi vidare till sandy. där va malin också och så till vi till pingislokalen. det var ett tagsen man spelade pingis vill jag lova men kul var det. vi spelade, pratade och drack öl. efter en stund så kom angela också, så gick det utför haha. :D
trevlig kväll var det i allafall. senare kommer patrik och hämtar mig så ska vi sova hemma hos honom, känns som evigheter sen vi sågs.

ha en bra kväll !!

<3

god morgon bloggen.
gårdagen: jag och angela vaknade hemma hos patrik. tog sin lilla tid innan vi kom iväg till bussen mot stan, haha. väl inne i stan så åt vi och gick runt och kollade. fick panik för att jag inte hittade någonting, men det gjorde jag till slut. en tunika, på pepper faktiskt. har typ aldrig ens kollat där innan (lägger in bild lite senare) och så köpte jag ett linne på gina också.
angela köpte väska, jätte fin mössa och mascara..
vid 6 tiden så tog vi vagnen hem till henne, som jag aldrig har varit innan, bad.
det var jätte fint och hennes kattunge är hur söt som helst. inte lika gullig när den satte sig och kissade i hennes väska. när vi gjort oss i ordning lite så hämtade patrik upp oss och körde oss till mig, och sen kom sonja. vi satt och pratade och hade jätte mysigt, medans vi försökte att komma på vad vi skulle göra. angela gjorde även en blogg, KUL:D angelacarlsson.blogg.se heter hon, checka in den :)
sedan kom sandra och malle hiit. och vi pratade och pratade och pratade, det tog aldrig slut, hahah. kul var det i allafall när vi skulle försöka vara så tysta som möjligt samtigt som vi skrattade så vi höll på att kissa på oss. mamma sov nämligen.
angela och sonja sov i allafall här, och vi gick nyss upp. nu gick angela precis och jag och sonja sitter och kollar på desperate housewives.

ikväll ska jag vara med angela,sandra,sonja och malin. vi ska antaglien dricka öl, spela pingis och basta. jag ser fram emot.
nu ska jag snart hoppa in i duschen och så.





grymt go kväll !

hejsanhejsan.
kom nyss hem från malle den balle. efter bodypumpen åkte jag hem och duschade och käkade sen åkte jag till henne. jag, sandra och angie sov hos henne natt.  vi hade jätte mysigt när vi satt och gosade med minigrisen filip, pratade i timmar och var ute på promenad. tack för en bra kväll, tycker om er!!


Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsh för snart kommer moster, magnus och molly på middag. det ska bli roligt.. sedan ska jag träffa putte ! :D

här kommer lite bilder också


Can you even look me in the eye, and tell me why?

Bra dag idag i skolan. gymnastik första lektionen, då vi spelade fotboll, skit kul. efter så var det nån som hade tagit annies mobil och ivanas pengar. undra vem i klassen det kan vara ?
Sen var det två lektioner kommunikation, dom gick snabbt.
Nu sitter jag här hemma och det är LOV! såååskönt.
Kl.17.00 ska jag och roger på bodypump, det ska bli kuligt!
pok / sofisa


so sick

hej hopp. så var man sjuk också. känns förjävligt. fick värsta attaken igår kväll, det flimmrade för ögonen och fick såå ont i huvudet och mådde illa. gick och la mig kl.21 sedan vaknade jag vid 12 igen och kunde inte sova för mitt huvud:(
idag är det iof lite bättre men långt ifrån bra. i morgon har jag ju prov i kommunikation. vill göra det! men kan inte gå i morgon heller tror jag.
menmen, hoppas på att jag kan gå på onsdag så jag inte missar alldeles för mycket.

snart kommer min kärlek och myser med mig framför en film. längtar


I fredags bjöd patrik mig på restaurang, en indisk. det var jätte mysigt och gott.
efter vi hade gått lite på stan och ätit så åkte vi hem och sov.

I lördags så kom broberg hem till mig och vi satt och bara pratade och på kvällen så hämtade jag och patrik upp sandra och malin i centrum så åkte vi hem till freddy och angela. vi satt och spelade kort och drack lite. det var jätte trevligt.

I söndags var det match halv 12 i stenungsund, ingen kommentar om den !


 ha det bra sålänge, pok

When we first met, I never felt something so strong

sitter och väntar på maten, är vrålhungrig. sedan ska jag träffa angela och kanske sandra och malin :) det ska bli roligt.
broberg va uppe hos mig en stund förut. det var mysigt, var verkligen ett tagsen vi sågs. vi åt sockerkaka och pratade.
ska hoppa in i duschen nu, ha en trevlig kväll!

i love you

hejhej. sitter just nu och kollar på hockey och har nyss bakat en sockerkaka till världens bästa låtsas pappa.
han var sugen så man får väl ställa upp, haha. hoppas man får smaka lite bara ;).
idag har skolan varit jobbig. kändes som att dagen aldrig skulle ta slut. och sista lektionen hade vi data i typ 90 min. Jag hatar data och jag hatar dataläraren, han är helt borta. man får typ fråga tusen gånger innan han fattar.
när jag kom hem la jag mig direkt framför tvn under täcket och kollade på one tree hill.. och sedan that´s 70 show.

patrik kommer snart och hämtar mig, så ska vi hämta upp malin och så ska vi sova hemma hos putte. ska bli mysigt att träffa malin och prata lite. det var inte igår precis. saknar henne.

imorgon har jag gympa på morgonen, segt, men jag slutar 12.20 så det känns ändå rätt bra !!



vill bara tilllägga att jag tycker om min klass sååå mycket. dom är så himla goa och alla är med alla.
jag tror detta kommer bli 3 super bra år med er.
sov gott, puss och kram!!!

What do you feel when you look in the mirror?

heej.
kom nyss hem från skolan efter att ha få väntar i 30 min på bussen på korsvägen. som tur va kom mamma som också hade slutat och vi hade sällskap. och bussen var som vanligt proppfull. nu sitter jag i allafall hemma i soffan och har nyss kollat på one tree hill, så bra! ska upp och städa mitt rum nu tänkte jag och sedan ska jag och mamma på sprinning, och det ska bli riktigt skönt!
byebye

today

god dagens.
sitter här nu och väntar på mat. mamma lagar thaimat, det ska bli himla gott. kom nyss hem från "jobbet" och har även varit med patrik på pmg och köpt färg. vi ska måla om sovrummet i lägenheten ikväll. innan dess ska jag träna.


fick detta av mamma idag,

handkräm och nagelbandskräm, världens bästa är de!
finns på apoteket !




PUSS OCH KRAM

födelsedagsparty hos patrik!

Patrik hade middag i lördags med några vänner. Jag hade match på förmiddagen sen snabbade jag mig hem till patrik för att hjälpa till. och så kom angela också och vi fick göra maten och sen gjorde vi oss i ordning. Vi åt, pratade och drack. Det var jätte trevligt. sedan sov angela och freddy hos patrik också!
 När jag skulle ladda upp bilderna så krånglade datorn och jag fick bara upp några få bilder, bla detta på mig och min älskade angela. men jag lovar att fler bilder kommer i morgon! för jag orkar inte trixa med det nu.



du är underbar, en sån äkta vän som ställer upp i alla lägen.
jag älskar dig ! det gör jag verkligen ! <3


freddy stilar sig !


angela vill bjuda robban på hennes bulle ! haha


sååå söta tillsammans :)<3


ett kort på älskling får avsluta för idag. tack för en rolig kväll allihopa!


angie <3

hej hopp.
började 8 idag, gör fältstudider i två veckor på ett ålderdomshem nu. det är faktiskt inte så tråkigt som det låter. tanterna och gubbarna är jätte söta.
när jag slutade vid 2 mötte jag upp Veronica och vi tog en fika, väldigt mysigt. sedan gick vi runt och kollade.
jag har varit i stan i 3 dagar i rad nu och har inte hittat någonting, men idag hittade jag en jätte fin tunika på zara. ( på bilden ) vi mötte även upp Josefine och Denise en stund innan vi åkte hem. nu sitter jag här hemma och har nyss duschat och käkat tacos och snart kommer min älskling angela!! vi ska försöka hitta på något roligt !!
I morgon ska patrik antagligen ha lite födelsadags party. jag längtar tills i morgon. 

ha en bra kväll ! pok


grå tunika från zara 300kr

RSS 2.0