hosta

slänger in en go bild från angelas student. ser ni den blåa himlen och det härliga vädret. ge mig sommar igen. nu är det förfan näst intill höst. buhuuu



som vanligt så ligger jag i min säng med datorn. jag har sån sjuk jävla hosta så det känns som att jag snart hostar upp mina lungor. as jobbigt och ont gör det med. helvete. borde inte tränat igår. borde inte träna i morgon heller. men jag vet att jag kommer göra det ändå. puckat! menmen.
nu är det iallfall dags att krypa under täcket och sova.
gympa första lektionen, kulstötning och längdhopp haha.

föresten, jag kollade på so you think you can dance förut. guuud va bra det är, dom är helt fantastiska.
önskar att man kunde dansa så otroligt bra. kanske i nästa liv? haha

ni får sova så gott! det ska jag


vill ha









sunshine


här ovanför ser ni skinnjackan som jag beställt. fick en melj igår om att den var påväg, yippie!!
den ser lite plastig ut på bilden men de är skinn. får se hur den ser ut när jag fått hem den.
lyckades som ni kanske vet lägga min nuvarande svarta skinnjacka för nära eller ja, i ett ljus när vi var på stars n bars för några helger sedan. så det blev ett brännmärke. klantigt, jag vet!

så jävla härligt väder idag. borde egentligen inte sitta framför datorn.men jag orkar inte göra något annat haha.
hörs sen.
puss och kram

good night

kom hem från träningen för en stund sedan. det gick hyffsat bra. fick massage med linement av våran nya grymma sjukvårdare både innan och efter. hade massa knölar och var väldigt spänd sa hon. men det ska gå över snart sa hon. till helgen är det ju träningsläger också! i mullsjö, hmm vart ligger det? haha. sen helgen efter det är det cup som gäller. då måste jag ju vara i toppform.
nu har jag i allafall duschat och ligger i min säng. ska sova när som. är sjukt trött. ska dessutom upp halv 7 i morgon så det kanske är dags att stänga av datorn nu.
får se hur dagen blir i morgon om man orkar stanna i så många timmar.

säger nu godnatt och slänger in en bild som är tagen för ett tagsen!



träning

nu har jag busat lite med systersönerna(heter det så) milo och love. världens bästa barn!
snart drar jag iväg till träningen. jag har bestämt mig att jag ska ge det ett försök. går det inte så får jag helt enkelt gå av. jag vill så gärna träna så det är sjukt!
håll tummarna för min nacke och att jag inte snorar ner hela planen!
talk to you later!
puss



30augusti

kom nyss hem från skolan, slutade 1,5tim tidigare för min rehab/hab lektion var inställd, vilket var väldigt skönt. fick även redan på att min etik i morgon också är inställd. så då har jag bara matteb och slutar 9.40! helt underbart!
nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. snart kommer min lille systerson milo som jag igår skrev om att jag saknade, passade ju bra! sen blir det träning. har sen träning idag, väldigt sen! är hemma igen vid 11 typ.
men men. dock vet jag inte om jag kan träna med min nacke, men det är värt ett försök.

ville också säga att skolan fungerar väldigt bra. jag är nöjd med mina val. dvs individuella och profil. jag har funktionshinder som profil och det är så jäkla kul och intressant. efter att ha jobbat på dagcentret hela sommaren och så, så känner jag verkligen att det är funktionshindrade som jag vill jobba med. ni anar inte hur mycket man får tillbaka. så härligt att känna att man gör något bra!

nu ska jag äta lite thaikyckliggryta och ris.
vi höres lite senare!
hejhej


jag saknar min lille skit!


fepp

jag ligger på soffan och kikar lite på tv. jag somnade som en stock efter jag kom hem från matchen. och jag kommer inte kunna somna ikväll, typiskt.
igår gick jag som ni vet ner till sandra. där var vi jag, sandra, maria, helena och lisa. vi köpte ostar och kex m.m och skulle bara mysa. men vi kunde inte hålla oss ifrån att åka in till stan och ta en öl. så det gjorde vi. och mötte upp en vän tobias och hans vän. en öl blev alldeles för många än planerat och det blev 4 bussen hem. inte alls som vi hade tänkt oss men. vi hade väldigt trevligt i allafall.

nu ska jag inte göra någonting.
är grymt godissugen men har ingenting hemma! kill me
vi hörs i morgon puss


jag sticker till sandra






nu går jag ner till sandra och umgås med tjejerna.
pepptalk till tusen!
vi hörs senare.
puss

gårdagen






lördag



jag har precis tagit mig ett bad och smörjt in mig. skönt!
jag mår bättre idag, men är fortfarande inte helt okej.
feber och huvudvärk gjorde att jag var tvungen att åka hem tidigt igår från stan.
kvällen började hemma hos födelsedagsbarnet anna! vi åt middag och förfestade. tog sedan bussen in till stan och park lane. jag hade jätte kul. men huvudvärken försvann inte som jag hade hoppats på. så jag kände att det va bäst att åka hem och sova. så jag tog halv 1 bussen hem.
tack allesammans för en bra kväll!

nu ska jag plocka iordning lite i mitt rum och min garderob, ser ut som ett bombnedslag här som vanligt.
puss och kram!

ps,vad tycker ni om min nya header?
tack lisa

school

jag sitter i skolan. fick för en stund sedan reda på att lektionen i funktionshinder är inställd för att läraren är sjuk. så nästa lektion börjar inte förän 2. och den lektionen är 2tim45min. har absolut ingenting att göra.
hatar detta. det var samma igår. då fick vi vänta i 4 timmar på lektion.

när den här skoldagen är slut så ska i allafall jag och sophie på bio. grymt!
ska sätta oss och fika lite innan också. mysigt!


natti

kom nyss hem från sandra. jag veronica och sandra har kollat remember me som är grymt bra förövrigt. vi grät som as allihop.
jag är sjukt trött och har gympa första lektionen, så jag måste sova nu.
hörs en annan dag!
puss

match

sitter här hemma och har precis ätit frukost. ska packa mina grejer för snart kommer pappa och hämtar mig och då ska vi iväg och spela match. jag är taggad till tusen. ska bli så jäkla roligt att spela igen, var en evighet sen känns det som.
hörs efter matchen.



LANDVETTER WINGS!

love

jag har precis läst den bästa krönikan i hela mitt liv. fasiken va den berörde. jag störtlipade.
tror inte att jag är den enda som kommer bli helt tagen av den. men jag fick en klumpi magen redan efter första stycket. jag känner igen mig och den passar så bra in på hur jag kände. känner?
jag vet ärlig talat inte och jag känner att jag kanske inte ska gå in på det nu heller. vem bryr sig liksom?
låt oss fokusera på victoria törnegrens krönika.


här är en bit av den:
"Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken. Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.

Det vackra sa farväl och jag försvann. Jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom.  Månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. Genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit. Jag hittade bitarna tillslut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever"


här kan ni läsa hela!
och råder er till att göra det.
http://nyheter24.se/sexoblandat/446794-goodbye-my-almost-lover


första dagen

idag var första dagen i skolan efter sommarlovet, som har gått jävligt fort.
jag började med att försova mig! det lyckas jag alltid med. stressade ihjäl mig och men jag hann!
dagen har faktiskt varit bra! fick funktionshinder som profil och jag är nöjd!
nu ska jag ner och köpa lite material till skolan.
jag skriver mera sedan.
puss och kram

i´m back

jag har haft en otroligt bra helg. var ute både fredag lördag. fredagen blev lite snurrig då vi inte kunde bestämma oss vart vi skulle gå. men när janne hade efterfest så ordnade de upp sig igen och jag och grabbarna hade jätte trevligt. i lördags var degen dj på boteco(stars n bars undervåning) så vi drog dit ett gäng efter att varit på förfest hos jonas. hade kul även där och vi dansade och tjoade. sedan blev de en sväng förbi donken innan vi tog nattbussen hem. idag är jag väldigt seg. ska sova nu och ta en jävla sovmorgon i morgon! sen ska jag städa och röjja innan jag ska möta upp sophie och antagligen sofia i stan för lite mys.
nu har jag svårt för att hålla upp ögonen. vi hörs!


my new little love



jag gick in på heidi hay igår och skulle beställa tid för att göra tatueringen. när jag sa så snart som möjligt så fick jag göra den med en gång, eftersom det inte tog lång tid alls. jag var riktigt nervig men det gjorde inte ont alls. lite obehagligt när det var precis vid örat för ljudet. jag är riktigt nöjd!
1000kr fick jag betala. lite för dyrt egentligen men med tanke på att hur bra dom är och hur bra det blev så kändes det värt det.

sleep tight

nä, nu ger jag upp. var längesen jag gick och la mig såhär tidigt, men jag är hur trött som helst.
efter 4 timmars sömn igår, jobb hela dagen och fysträning på kvällen så får jag nog lov att vara lite halvseg.
imorgon ringer klockan 7.
sov gott!
puss och kram

helgen

helgen har varit grym, dagarna efter har inte varit lika awesome. men det var de värt!
torsdag, satt vi hemma hos mig med några brudar och drack vitt och tjötade ute i trädgården för att sedan gå över till the hansen familjen där det var massa trevliga boys.

fredag
, grill och förkrök hos hansen för att sedan ta våra små ben och vandra ner till adam på fest. jag hade jätte roligt med trevliga människor. dock var jag inte hemma och i säng förän efter 5.

lördag
, vaknade upp och var inte direkt på topp. gjorde mitt bästa för att komma igång igen. gjorde mig iordning det jag orkade och sedan tog jag bussen in till centralen för att möta upp mina kära klasskompisar och där började resan till isabell i min klass ute på knippla. buss - färja - buss - färga - gå! sedan var vi framme. vi åt middag och förfestade i ett hennes underbara hus med en underbar utsikt över havet! vi fick båtskjuts till lilla varholmen där vi tog bussen in till stan och trägårn. där vi dansade, hoppade och hade skit kul!

söndag, sov hela dagen och sedan gick jag på inception med patrik och björn. filmen var grym men dock blev det ett tekniskt fel mitt i filmen när det var som mest spännande som tog 40min att fixa. dock fick alla gratis biljetter så det var det värt.

idag har jag jobbat och ska göra det hela veckan.
har även haft löpträning och fys. jävligt jobbigt men jävligt skönt nu efteråt.
känner sig duktig!
nu ska jag mysa med mamma och roger som har varit borta sen i torsdags och är äntligen hemma igen.

PUSS


födelsedagsbarnet, så söt!





pain

jag bara undrar. varför är man med människor som gör en olycklig? människor som gång på gång sårar? som man gång på gång förlåter? varför är det så? varför lär man sig inte? den senaste tiden har varit kaotisk. ibland förstår jag inte mig på mig själv..
jag börjar känna att det är dax att välja sina vänner. umgås med dom man trivs med, får en att må bra och som gör en lycklig.
välja bort det som inte fungerar. för det kommer ändå inte fungera sen, om en månad, ett år, aldrig.
så varför lägga energi ens? det kan ju bara bli bättre

bom

när jag låg och kollade på one tree hill idag så dök plötsligt sonja, viktor och janne upp hemma hos mig. var inte överlycklig till en början när dom störde mitt tvtittande, menmen.
dom tvingade i allafall på mig bikini och så åkte vi ner till sjön med lite chill och ett dop. inte direkt varmt idag men det var ändå skönt att bada. sen åkte vi hem till viktor en sväng för att sedan åka ner till cagen och lira fotboll.
det var jätte jätte längesen jag spelade fotboll och det var grymt kul! dock har min rygg tagit en del stryk, det känner jag. men de får jag ta.
nu ligger jag i min säng, kom nyss hem från janne där vi har tittat en film och ätit lite goa grejer.
min dag har varit bra, skönt att fått röra lite på fläsket.
nu ska jag nog sova, är otroligt trött.

vill också säga att jag inte är ett dugg avundsjuk på veronica och amanda som åker till rhodos inatt.
håller tummarna för att dom kommer hem oskadda, vilket jag inte är helt säker på. haha!

puss och godnatt..


jag, nere vid sjön för några veckor sedan. vill ha tillbaka det underbara vädret

skogsmulle

ja, idag har jag varit en riktig skogsmulle.
jag drog på mig mjukis, en sleten tröja och joggingskor och gick ut i skogen med bamse.
oooch, det var så grymt mycket blåbär som jag inte kunde låta bli att plocka.
sedan gick vi en långpromenad. nu sitter jag här igen framför datorn och äter mina blåbär med socker och mjölk. sedan ska jag ta mig en dusch. puss och kram


blablabla

idag har jag inte varit på topp. har verkligen mått skit. men det var de värt för jag hade en skit kul utekväll igår!

först var jag med julia på allum och hon köpte sig en snygg klänning.
vi åkte hem till henne och gjorde oss iordning.
sedan satte vi oss i hennes uterum och drack vin.
en stund senare kom lotta och vi satt kvar en stund till.
sedan tog vi halv 12 bussen in till stan och gick till viktoria med halva landvetter som var ute för att gratta ludde.
efter en öl lämnade vi dom andra och jag, julia och lotta gick till bliss och sedan till hamngatan.
förutom ösregnet och att jag var pisseblöt när jag kom hem så var kvällen perfekt.

idag har jag som sagt legat i fosterställning och tyckt synd om mig själv. inte förän nu så är jag tillbaka på banan igen. ska ta mig en dusch och sedan gå över till hansen familjen.

puss och kram

RSS 2.0