:)

god morgon,
igår var jag med sandra och malin en stund sen gick jag och patrik nere och solade och därefter till lill-alex som hade fest, han fyllde 18 grattis! vi väntade på angela, freddy och pezzan m.fl och sen gick vi dit. det var en del folk där och det var trevligt, men ingen direkt fest kanske.
nu ska jag snart träffa sonja och veronica, det ska bli roligt. har verkligen saknat er!
i morgon är det måndag igen och ny vecka, det suger.
får hoppas att in förkylning går över snart så att jag kan träna i veckan!!!




helg

god morgon.
helgen har varit jätte bra!
i fredags var vi några st hemma hos malin på krök. bilder kommer..
i lördags var jag hemma hos julia på frökrök med sonja och julia och veronica. dom skulle till härryda på något. så när dom skulle ta bussen så skulle jag möta patrik och så skulle vi till christians tjej. men patrik var tvungen att jobba så jag åkte hem och kollade på Morgan Pålsson och mös med mamma!


sandra är fotografen !



malin & veronica <3


veronica, sandra & malin <3


jag & alexandra



tack för en rolig kväll alla !

nu ska jag träffa nilsen en stund och ikväll ska jag på bio med amanda, vi ska se patrik 1,5 !
det ska bli himla mysigt !. <3

i skolan

sitter i skolan nu, slutar snart. då ska jag direkt till frisören. ska klippa topparna, färga och slinga. får se hur det blir, haha. bild kommer sen. önska mig lycka till ! byebye

Just remember you've been warned

Hejsan. Idag har varit en slapp dag. vaknade i morse hos pappa och gick direkt ner och lagade mat till mig och patrik. Kyckling och ris med sås, super gott.
Igårkväll spelade vi match kl 21.00, mot pixbo, ingen kommentar på det, haha. När jag kom hem satt hela Daniels kompis gäng hemma hos oss och drack öl. Jag gick direkt upp och duscha sen gjorde jag mig i ordning och åkte till Patrik. Vi skulle egentligen åka till pezzan, men det blev inte så för Patrik hade ingen bil. Så det blev att vi satt hemma hos Patrik och så kom Malin. Vi gjorde inte så mycket, kollade på tv och så. Och sen somnade jag. Så väckte Patrik mig så blev det att åka hem till mig på moppen, svin kallt var det verkligen, usch. Man känner verkligen att det börjar blir höst, tråkigt eller vad säger ni? Sommaren har gått så himla fort. Det känns som att det var igår det var skolavslutning och bal, usch. Saknar min gamla klass också. Men har en bra klass nu med!

Julia var här för en liten stund sen, vi tog en cigg och pratade, det kändes skönt att få prata av dig lite.

Och i morgon är det skola igen. Det är roligt med skola nu tycker jag men så himla jobbigt att gå upp så tidigt. men i morgon börjar jag 10 så det är ganska lungt.
Ska snart sätta mig och göra data läxan också!


veckan som kommer:
Måndag: skola + löpträning
Tisdag: innebandy träning och pappa och ia kommer hem från Thailand. Får hoppas på lite presenter! :)
Onsdag: krokslättsdagen(vara ute i skogen och leka)haha + innebandy träning
Torsdag: plugg. sen ingenting planerat, skönt
Fredag: heeeelg!!


yesyes

heeej alla glada.
kom just hem från skolan och ska snart käka köttbullar och makaronisar. mamma och roger kom och nyss hem och dom hade shoppat gärnet på frölunda torg. jag vill också :( haha. ikväll är det träning också. som tur är så är det inomhus och inte ut och springa för det hade jag inte orkat idag. just nu sitter jag och kollar i min handbok till kameran som jag fick hem idag. när jag köpte min älskade nikon d60 för ca två veckor sedan så fanns det endast en handbok på finska. det var ju inte så himla lätt då. men nu har jag fått den. har inte sovit med patrik på två nätter nu och det känns jätte konstigt, har inte sovit utan varandra någon dag typ. men inatt ska han sova här !! det ska bli mysigt.

igår gick min mobil sönder också, hela skärmen bara slockande och slutade fungera så nu får jag hade josefins gamla mobil sålänge. alla nummer är borta bara,





jag vill ha, synd bara att sommaren är över!





RSS 2.0