måndag

måndagar är ju inte favorit dagen i veckan. men idag har ändå varit okej, med en kort dag i skolan.
patrik var här igår och hämtade soffan han skulle få av oss. köpt en ny till den nya lägenheten.
så nu sitter jag här i en liten fotölj som vi har sålänge så vi slipper sitta på golvet och kolla på tv.
snart kommer min älskade vän julia hit. vi ska umgås lite innan vi åker upp till mötet med innebandyn.
vi får se hur det går.
vi hörs!
puss


ledsen, arg och besviken

jag vet inte riktigt vad jag ska säga. idag blev jag verkligen knäckt.
jag kommer till matchen i idrottshallen. får reda på att jag, som första målvakt inte får börja spela. jag förstår ingenting. men jag värmer ändå upp och tänker att jag gör det bästa av situationen och att jag kanske kommer in andra perioden eller åtminstånde tredje.
då kommer min tränare fram till mig och säger att jag inte kommer få vara med för att jag är bakfull. han ser det på mig påstår han och också att någon/några i laget har sagt att jag var jätte full igår.
jag trodde att han skämtade med mig.
jag drack typ 3 öl dagen innan, och jag var verkligen inte bakfull.
jag tycker att det är så sjukt tråkigt att de finns personer i ett lag som vill förstöra för andra genom att snacka massa skit. jag som trodde att vi var ett lag?
vi ska i allafall ha möte om detta i morgon innan träningen. jag hoppas och vet att de finns personer som står bakom mig i detta och vet om att jag inte alls var bakfull.
det handlar egentligen inte mest om jag var det eller inte. utan själva principen att man inte gör så i ett lag.
fan va arg jag är fortfarande.
jag tänker fan inte ta skit för någonting som bara är påhitt.
känner knappt för att fortsätta.
nu ska jag försöka sova.

<3

Jag har aldrig frågat dig vad du tänker när du sitter så där, bortvänd och frånvarande. Och du har aldrig berättat något. Denna ömsesidiga tystnad är en slags överenskommelse som jag bara motvilligt är en del i, för stundtals känns det som om jag förlorar dig. Du sitter där, två tre korta meter framför mig, men det är som om du för länge sedan har lämnat mig, som om du lyssnade till en annan och mäktigare kapten, som om ditt skepp redan fört dig till ett större hav än jag kan nå mmed min lilla båt. Var är du nu?

...............

droger är verkligen, verkligen det värsta jag vet. de flesta vet om det. jag skulle aldrig någonsin röra en drog.
efter ikväll hatar jag bara droger ännu mer. på två veckor har två av mina nära kompisar blivit drogade ute på krogen. ikväll kan ha varit det värsta jag varit med om. det är så sjukt. man kan inte i sin vildaste fantasi tänka sig att på lilla stället charlies änglar, där lägger folk skit i ens glas. jag blir mer och mer rädd för att röra mig ute. med tanke på all skit som händer. jag funderar på om det hade varit jag. hade det varit någon som sprungit efter mig? tagit hand om mig? tagit bussen hem vid ett tiden på en fredag, skitit i utgången för att jag ska få komma hem till sängen?
man borde polisanmäla sånt här. sist var det chez och nu var det charlies änglar.
jag blir så jävla less.
nu går jag och lägger mig!

6 okt

igår var en mysig dag. åkte hem till malin och emil på kvällen. vi kollade film och åt gotta, sen somnade jag som en stock.
idag gick jag till skolan en stund, fick lite hjälp av mig mattelärare och hon berättade vad jag hade missat när jag var sjuk. skulle egentligen ha räddningstjänst nu på eftermiddagen men jag orkade verkligen inte ta mig ut till färgenäs idag, så jag åkte hem istället.
ska sticka ner och kolla på träningen sen blir det att kolla fotboll på heden.

nu ska jag vila en stund på soffan innan maten är klar!
åh, jag ska aldrig flytta hemifrån!
puss

RSS 2.0