tillbaka på praon

hello. nu är jag frisk efter att inte varit på praon ons,tors,fre. men det har varit skönt att vara hemma och bara sova hela dagarna. patrik har sovit hos mig hela förra veckan och jag har vart hos han hela helgen. mys.. och inatt sov han oxå här. börja 11 idag, som vanligt.. mötte sandra och olivia på bussen.

min prao är sämst.. jag börjar 11 går ut en lång promenad med massa hundar(är på hunddagis;) till typ 12, halv 1 och sen sitter vi bara där, jag och 6 andra tjejer som oxå praoar där.. och min handledare är ganska puckad.. man fattar inte vad hon säger och hon mummlar. i allafall, sen sitter vi bara och har lunch i 2 timmar och inte gör ett piss, typ kollar på tv, ( ändå ganska chill) men det blir jävligt långtråkigt.. sen städar vi, typ dammsuger, vattnar blommor och moppar. sen går vi ut en kissrunda vid 3 halv 4 sen får vi gå hem.. segt.
fast dom har jätte gulliga hundar :) typ elvis, gösta, lova och max . fast är ganska trött på hundar för tillfället, särskilt när man går med 6 st i ett midjekoppel och alla drar åt olika håll..

jag va hemma typ vid halv 5 och då hämtade julia mig vid busshållplatsen i centr. och så åkte vi hem till mig och satt och tjöta och hon hjälpte mig att plugga till franska omprovet.. ska ha omprov i franska imon innan praon, är kass.. menmen. sen åkte hon hem och jag fortsatte att plugga lite på egen hand. kan det mesta nu.
nu sitter jag och väntar på att roger ska bli klar med hamburgarna:) och nathalie är här också och hälsar på och hon står och gör banan milkshake, mums. milo(nathalie/syster) bäbis ligger nämligen på sjukhuset igen. jag vet inte exakt vad som har hänt, men hon ska i allafall sova här i natt för att ha kortare till Milo i morgon.
sen ska jag ut och möta julia och frida och snacka lite och så innan dom ska åka till pontusocheddie, svikare. julia som skulle vara med mig ikväll, men patrik kommer sen ändå med sin nya bil :) hehe. får hoppas på att han sover här så jag slipper att sova ensam, hatar det.. patrik, du är det bästa som har hänt mig(L)

vännerna, vad skulle jag göra utan er? vad skulle jag göra utan ert stöd? att alltid ha någon att vända sig till och prata med när det känns jobbigt eller att ha någon att berätta för när något kul har hänt.. ni kommer alltid att finnas kvar, det vet jag. för ni är äkta vänner, som aldrig skulle svika en. (L)

häjsan

SJUK !

Vaknade hos patrik i morse och hade jätte ont i halsen, så jag gick inte till praon idag. Sen sov vi en stund till och så fick jag jätte ont i magen, kunde inte ens stå upp. de va de värsta jag har varit med om. Och när patrik skulle köra hem mig så startade inte bilen, haha. så roger fick åka och hämta mig.
Sen har jag bara varit hemma hela dagen och kollat på tv, ätit godis och sovit.  Nu sitter jag och har just tittat på Heroes, de är grymt:). Väntar på att min älskling ska komma hit och sova med mig.
nattinatti..                                       / sofiaclaranedrén


image16
(datumetstämmerinte)


RSS 2.0