lyckorus

jag sitter här hemma i soffan, med datorn i knät och får lyckorus efter lyckorus. vet inte ens om jag är lycklig. men just nu känns det bra.
hade en jätte kul ikväll igår med angela, sanne och alle. tack för det!

idag har jag haft en riktig "tahandommigsjälv" kväll.
jag har tagit ett varmt bad, skrubbat mig, gjort hårinpackning och ansiktsmask, rakat benen m.m och filat tosserna. kändes som att det behövdes och nu känner jag mig fresh igen.

imorgon är det valborg, och jag har ingen aning om vad jag ska göra, men men. det löser sig.

nu tänkte jag faktiskt knyta mig så jag får några timmars sömn.
vi höres!
puss!



jag och sanne
jag ser ut som att jag har världens största arm, men skitsamma!


angie och alle :)

jag behöver hjälp

Jag har önskat mig en skinnjacka i 18års present. Det är ju inte så himla långt kvar nu faktiskt. Jag har hittat den, den perfekta jackan. Den är alldeles alldeles underbar. Men jag har ett problem. Jag vet inte om jag ska vara trist och tråkig och ta den svarta. Jag har ju nämligen redan en svart skinnjacka som jag älskar. Eller om jag ska vara lite wild and crazy och ta den ljusrosa, som kan vara skit snygg till sommaren. Var på allum idag och provade. Jag har verkligen beslutsångest och mamma vill ha besked innan v.19.
SNÄLLA, ge mig råd!






:)


så här ska jag ju tatuera, lagt in denna bilden på henne innan.
nu har jag ett ställe jag kan tatuera mig och kan göra det när som helst.
nu fattas det bara att våga! och komma på vad jag ska skriva. tror det blir hope.
puss

pluggdag

hej hopp!
idag är jag på strålande humör faktiskt. bestämde mig för att hoppa skolan idag för att stanna hemma och plugga. vi har mingel-dag idag i skolan så det kändes jävligt ovärt att gå dit för att prata med 3orna och lyssna och titta på deras projektarbeten när jag behöver plugga.
så jag vaknade vid typ 11. älsklings veronica sov här men hon stack 8 i morgon. nu har jag suttit och pluggat socialpsykologi i typ 1,5tim. det tycker jag är väldigt duktigt :)
ska plugga mera på det, (har prov i morgon) sen måste jag skriva ett PM i svenskan inför redovisningen, som ska vara inne i morgon. har även matteprov och nationella muntligt i engelska på fredag. SKJUT MIG!
har så sjukt mycket i skolan nu va! någon mer som har det eller? någon som känner igen sig?
fan, hatar att alla ska trycka ihop alltid i slutet. det suger verkligen!

ikväll ska jag iallafall träna innebandy, känns som att det var evigheter sen nu. så det ska bli skojsigt.
sen ska jag bara hem och gosa tror jag och plugga lite om jag orkar.

nu för tiden längtar jag till helgen redan på måndagen. innan vart det ändå helt okej att gå i skolan och när helgen kommer så är det inget mer med de. nu vill jag helst ha helg hela tiden. senaste tiden har jag haft så jäkla kul med alla mina vänner.
jag tänker påsklovshelgen hos nilsen, lovet med 5prickarna, veronicas 18års middag, julias 18års middag, alla skumma kvällar som vi inte har någon minne av. jag är faktiskt lycklig nu. tro det eller ej, men det är jag.
visst kommer dagarna då det går upp och ner och man bara vill ge upp och krypa upp i hans famn igen. men jag ska banne mig vara stark nu. det finns så mycket att se fram emot. sommaren t.ex. är ett jävligt bra exempel.

nej nu måste jag återgå till pluggandet.
önska mig lycka till!
puss



14 april

idag är jag sick, det suger! särskilt när det är så himla fint väder. men har suttit ute på trädgården och tjötat skit och druckit kaffe ändå. väldigt mysigt! nu ligger jag i sängen med datan i knät och kikar runt lite.
måste verkligen gå till skolan imorgon även fast jag är sjuk. håller på med ett tema som heter vård i livets slut. ni förstår säkert själva vad det menas. väldigt känsligt är de och det känns som att jag har hållt på att börja gråta varenda lektion som vi har haft nu. vi göra ett arbeta och en redovisning om detta och det ska helst vara personligt och så. tycker det är skit svårt. kul att börja grina på redovisningen framför hela klassen, haha! jag vet inte vad jag ska välja att prata om. svårt att bestämma sig liksom. det finns så mycket. jaja.

idag ska jag försöka plugga lite teckenspråk, vilket också är jävligt svårt för er som inte vet.
det är ett helt nytt språk liksom. har prov i det på fredag och det känns lagom kul.

måste säga att, guuuud va jag längtar till sommaren och sommarlovet. det finns så fruktansvärt mycket som jag vill göra. som jag antagligen inte kommer hinna med. måste ju jobba också.
jag vill dra utomland med girlsen, jag vill campa, jag vill göra allt.

puss

19/9-2007 --> 2/4-2010

jag känner för att skriva av mig lite. kanske inte bästa stället att göra det på. men just nu skiter jag fullständigt i vem som läser det här.
jag har stått vid ett vägskäl i livet alldeles för länge, tiden har stått still. jag har varken vetat ut eller in. den senaste tiden har verkligen varit ett helvete. jag har tagit för mycket skit.
jag var tvungen att ta ett beslut, och jag valde att gå den väg som var bäst för mig själv. jag var tvungen att vara egoistisk. för det är bara mitt liv jag lever. jag måste göra det som får mig att må bra.
jag vet att den här första tiden kommer vara ett helvete. att jag kommer bete mig som ett psykfall. men det måste få vara så för att det ska bli bra igen. för det kommer det bli. det måste de.
jag kommer att vara tvungen att släppa taget och 2,5 år, att försöka glömma honom, han som jag spenderat nästan varenda dag med under den tiden.
jag är evigt tacksam för dessa åren med honom, för alla fina och underbara minnen som vi delar, för det gör vi verkligen och jag ångrar inte en enda sekund!
det är därför det här är så jävla svårt. att lägga allt bakom sig.

och jag behöver er, vänner! varenda kotte.
för jag klarar inte dethär själv.
det gör jag inte.
jag behöver er allesammans.
NU

RSS 2.0