sleep tight

nu hoppar jag och min bettskena i säng. otroligt obekväm, men ett måste!
måste få några timmars sömn. för i morgon så är det den stora dagen, så det smäller.
bästavän angela tar studenten och det ska firas ordentligt !
måste vara helt utvilad.
puss och kram


just nu!


försöka duger, jag hatar den och jag kommer väl antagligen slänga ut den efter en minuts försök.

härliga bilder från karolinas 18årsmiddag






sist, men inte minst : sötaste födelsedagsbarnet! <3

goodie

jag vaknade i morse och hade den värsta migränen jag någonsin haft. det var hemskt och jag trodde ett tag att jag faktiskt skulle avlida. usch! hade duschat och gjort mig helt klar då jag kom på att jag aldrig skulle klara att gå till skolan. jag tog en tablett och gick och la mig igen. somnade efter ett tag och vaknade upp efter några timmar. då var den nästan borta, som tur var. jag pallrade i allafall till bussen mot skolan för att gå på de två sista lektionerna, hälsopedagogik dubbellektioner, skit kul. efter 20 min fick vi gå hem och jobba. jävligt ovärt att jag ens åkte till skolan!!
det blev att åka in till fröken olsson och fika med sandra, maria och sophie. mysigt!
beiga haremsbyxor från hm fick följa med mig hem idag :)

nu ska jag strax försöka sova lite. imorgon har jag teckenspråksprov, slutprov. och dum som jag är så har jag inte gjort någonting. vet inte ens vad jag ska berätta om i fem minuter. är så oerhört puckad. men det får gå som det går.
efter skolan ska jag möta upp veronica i stan och fixa studentpresenter och present till sonja.

i fredags var jag hemma hos ludde på krök och det var trevligt.
i lördags var jag hos karolina i min klass som fyllde 18. jag hade super kul. först middag hos henne med massa roliga tjejer, sen vidare till karisma och party. tack för är grym kväll !

nästa helg kommer också bli bra!
tordag: angelas efterlängtade student
fredag: philip student!
lördag: sonja har middag och vi ska fira hennes 18årsdag


nu har jag skrivit allt för mycket om allt för ointressanta saker.
puss puss


NÖJD


18 maj

idag är det endast 18 dagar kvar till min 18årsdag, underbart. längtar ihjäl mig.

nu sitter jag i skolan och har svenska lektion. vi ska plugga på provet vi har på torsdag på medeltiden. vi sitter mest på facebook, så som vi alltid gör.
jag glömde min bok igår i vänthallen på korsvägen, till min stora förvåning var det någon vänlig själ som hade lämnat in den på pressbyrån när jag var där och frågade i morse. det finns kanske lite hopp för mänskligheten ändå. skönt att slippa betala den iallafall.

idag ska jag försöka plugga gärnet, det behövs verkligen. jag har 6 grejer kvar att göra innan jag kan andas ut och gå på sommarlov.
ska jobba 4 veckor på sommarlovet också, är överlycklig för att jag fick jobbet :)

nä, nu ska jag försöka göra något vettigt på denna lektionen, sen har jag bara social omsorg och teckenspråk innan jag får gå hem.

uppdaterar senare PUSS

16 maj

nu gör jag mig i ordning och sen sticker jag in till liseberg med sofia. ska bli grymt kul att umgås med henne idag.
puss

kärlek



stolt moster till dessa två fina pojkar!
milo och love!

OCH JAG ÄLSKAR DIG MED ANGELA CARLSSON

jag sitter och snyftar litegrann. jag läste nyss angelas inlägg i deras blogg till mig. tänk att sådana saker, kan göra en så jävla glad. angela är fan otrolig, hon kan göra mig glad jämt! tror inte det är någon annan som kan detdär!
nu tänkte jag tipsa er om angelas och sannes blogg! den är grym! den ger mig styrka med varje inlägg. ni förstår säkert vad den handlar om när ni ser vad den heter. http://singelrevolution.blogg.se . <----- in och kika!



8 maj

samtidigt som jag är förkrossad så känner jag en viss lättnad.
en lättnad för att det har blivit som det har blivit. att jag inte är kvar. att jag redan står där jag står och att detta gör mig ännu mer säker på att det var rätt beslut som jag tog.
det jag fått reda på är det sista man vill höra. det sista man vill höra om den personen jag gav upp en stor del av mitt liv för att vara tillsammans med.
för jag har gett upp så jävla mycket. jag litade och älskade personen av hela mitt hjärta. inte ens i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig något sånt här.
jag är samtidigt jävligt förbannad på mig själv för att jag varit sjukt blåögd. men, vem hade inte varit det? jag hade ingen anledning att inte förtroende för honom.
jag är ledsen och förbannad! 
just nu, så tar ledsenheten över och jag har grov ångest att det skulle behöva gå så här långt. att jag inte insåg detta tidigare. att jag inte lyssnade på min magkänsla och det såkallade "skitsnack" som visats sig vara den fulla sanningen. jag förtjänar så jävla mycket bättre. så kanske man inte ska säga. men jag gör det!
nu måste jag försöka gå vidare och tänka positivt.  för det som inte dödar, det härdar.

jag är oerhört tacksam för att jag har alla mina underbara vänner. i dessa situtioner vet man verkligen vilka man ska hålla fast vid och vilka som betyder någonting.
utan er hade jag inte klarat av dethär!

wiiie

nu är det bestämt och i morgon skriver vi på kontraktet. och flytten blir den 1 november.
jag blir alltså en kålltorpsbo. lägenheterna är inte byggda ännu men har sett på datorgjorda bilder och det ser jätte fint ut. ligger vid munkebäckstorget och nära till vagnen m.m. jag är jätte glad, för jag har velat flytta jätte länge. kanske inte just till kålltorp. men det tar 8 min in till stan med vagnen, så det är perfekt.
längtar efter att ha inflyttningsfest!


juste, detta skulle jag säga också. nu är det konstaterat. BROLLE ÄR SVERIGES SEXIGASTE MAN, sug på den då!
vad var det jag sa? ha? haha!
känns skönt att det faktiskt är så. trodde ett tag att det bara var jag som tycker att han är grymt snygg.
men nu är det så :)

nu ska jag börja plugga lite svenska.
puss och kram

RSS 2.0