patrik (L)

It's really good to hear your voice Sayin my name It sounds so sweet Comin from the lips of an angel Hearin those words It makes me weak



                               


hellooo

igår satt jag å julia och jobbade lite med so arbetet om u-länder & i-länder. sen åkte vi på dansen, de va skit roligt (: vi fortsatte på den dansen vi gjorde förra gången sen, efter de träffade jag putte så åkte vi till landv och kollade på desparate housewives( om de nu stavas så) med christian och alle. sen åkte vi till hem till patrik i mölnlycke å så sov jag där. de va lika mysigt som vanligt, jag tycker om dig gubben.  idag är det onsdag, jag hatar onsdagar de är den värsta dagen på veckan och dessutom va de blodpudding i bamba och jag hatar det . har vart grinig hela dagen i skolan för att jag varken hann äta frukost elelr åt i bamba.. slutade halv 4 idag , segt. nu sitter jag här och ska snart duscha och sen träffa patrik                                                                                                                                                                                                          


baby


Älsklingen-
jag tycker om dig så jävla mycket.
PATRIK <3


fredag

HEJSAN-
Igår va en helt kväll, men stressig. jag och julia stressade som fan innan vi skulle ta bussen till henning i hindås.. och julia glömde saker överallt som vi fick åka å hämta.. haha, å när vi väl kom dit så va de typ 10 pers där. men de va ganska trevligt ändå. sedan kom patrik, alle & marcus å hämtade mig så skulle vi hem till patrik å sova men så åkte vi förbi bubba å kollade vilka som va där å om det var kul å så .. sen åkte vi vidare, lämnade alle och å marcus å sen åkte hem. Det var riktigt skönt att gå å lägga sig i en varm säng..
Idag- Jag har varit med sandra och virre en stund idag. Inte gjort ett piss förutom att lämna cider till linnea. Nu är dom påväg till Rävlanda på fest. Nu sitter hem hemma vid datorn, har haft strömavbrott å strömmen har precis kommit tillbaka. de va kolsvart i hela landv. Snart slutar patrik jobbet så kommer han och hämtar mig så ska vi på fest nånstans..
Have a nice day.. // sofianedrénmedtjockaben

I miss you !

image17


JAG SAKNAR SANDRA BROBERG. Det är helt sjukt, . våra tider tillsammans slår allt. vi hade så grymt kul. jag saknar det. Nu när du bor i Varberg kan vi bara ses på helger å lov å sånt.. vi ska aldrig lämna varandra, lova det? för du är en utav mina bästa vänner och det kommer du alltid att vara.. vänner som dig växer inte direkt på träd. Tänk när vi satt utanför romas å väntade på att våra pojkvänner skulle komma ut eller när vi åkte bobbicar i  Mathias korridor. haha, eller alla fester... du är helt underbar, man har alltid roligt med dig. Jag saknar ditt skratt, ditt underbara skratt som gör en så himla lycklig. Jag är glad att vi fortfarande har kontakten även om du har flyttat. Vi ska ses i helgen och jag längtar nått enormt mycket, ska du veta!! Du finns alltid i mina tankar.  Jag älskar dig Sandra. Idag, i morgon & föralltid !!


12/9



 hello. Idag har jag vart i skolan, skit tråkig och lång dag.  började 8 å slutade halv fyra. Va hos skolsyster å de visade sig att jag troligen har halsfluss, trist.. nu är jag hemma hos sonja, vi har käkat å sånt. sen har jag och julia slåtts lite, haha. Hon vann, och som vanligt fick jag väldigt ont, hahah. snart ska vi till träningen fast jag ska ju inte träna då pga halsen.. menmen.. ikväll efter träningen ska jag nog träffa patrik.

Hello igen. Nu sitter jag här vid denna ruttna datorn igen, ska snart sussa.. är svin trött. Patrik åkte nyss hem, tråkigt :( saknar honom redan.. han är bäst (:
I morgon ska jag nog gå till skolan , jag får se hur jag mår. sen ska jag inte göra någonting planerat faktiskt, och det känns jävligt skönt att bara få slappa för en gång skull..

Jag vill
passa på att tacka min kära sandra för texten på sin blogg , verkligen jätte gullig text, åh vad jag tycker om dig stumpan..

vi tjejer , vi ska alltid hålla ihop..
julia,sonja,vanja,malin,sandraO,alexandra,amanda,veronica,& sandra.b jag tycker om er oerhört mycket...


 

Livet känns jävligt underbart för tillfället (:
/ Sofia Nedrén Med Tjocka Ben


:)

<3 SANDRA OLIN, jag är glad att vi har kommit varandra närmare igen.. du är så underbar. kan lita på dig till 100% och det gör jag verkligen. Jag vet hur du har det just nu och jag vet hur jobbigt det är och jag vet hur du mår. & jag kommer stötta dig igenom detta, det lovar jag dig. Jag kommer alltid att vara vid sida, jag hoppas att du vet om det.  Kolla in bilden liksom, så jävla längesen. Vi ska alltid hålla ihop... (L)

Och alla tjejerna. Alla "flickvänner" (: ni betyder så himla mycket. Utan vänner är man ingenting , det känns så bra att ha er.. ni är bäst.. Jag vet att jag kanske har varit lite frånvarande på de sista. men ni vet säkert om anledningen .. men jag vill att ni ska veta hur mycket jag älskar er . Ta åt dig om du känner dig träffad (:

Hej

helllooow ! idag har jag lekt med alle julia & malin . sedan drog jag på fadderträff , med sandraolin, det var  nice (Y) strax ska jag åka och dansa , ska bli skoj :) sen ska jag träffa med putte :D

take care / sofia nedrén .image2






HÄÄJ IGEN.. Jag har nyss kommit hem från patrik, jag gick direkt från dansen hem till honom och va med honom en stund.. så kom markus & linnea dit, men dom åkte lika fort som dom kom, hann bara se idol;).. det var kul att dansa, men vi är lite för många i våran grupp.. det var en hel del man kände igen, å vi hade en svin cool lärare ;) som julia tyckte va porrig :) hahah. men sonja & sofia höll inte riktigt med, höhö... nu sitter jag vid min kära dator som Ääääntligen fungerar igen. fundilerar på att nana strax ? hmm.

Bye bye!

Välkommen till min nya blogg!

HELLOW EVERBODY...

RSS 2.0