ledig i morgon

idag hämtade min älskade pappa mig så jag var hemma vid halv 10, skönt!
dagen har varit bra men har gått otroligt långsamt för att de inte funnits så mycket att göra.
nu ska jag gå och lägga mig.
imorgon är jag ledig och då ska det inhandlas julklappar och fika med björnis och sen träning på kvällen. tänker även sova hos papi i landvetter eftersom jag börjar 07.00 på torsdag, suck!

men vi hörs i morgon, somnar snart här!
puss

missförstå mig rätt

det är inte det att jag inte älskar det jag gör, verkligen inte. för jag älskar verkligen mitt jobb, min praktik, min utbildning och jag känner verkligen att jag gör det som jag vill göra. 
men idag har inte varit en bra dag. har varit fett irriterad och lättstörd. inte bara det att min handledare stog och ta till typ 20tim till på mitt schema för att jag skulle få 35 tim per vecka. inte bara att jag bara jobbar kvällar och inte har något liv. inte bara att man får höra samma låtar om och om igen. inte bara att man får höra samma ljud om och om igen, eller brummande. sådant som jag en vanlig dag hade klarat galant och till och med inte ens tänkt på. men idag, shit alltså. som sagt, mitt hövve skruvade sig loss från kroppen och sprang iväg.

jag ska strax gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar på rätt sida imorgon!
bitterfitta nr1 har jag varit idag!
puss och kram

en söndag som känns som en måndag

idag har jag "jobbat" 8-15. en egentligen väldigt skön tid. men inte på en söndag. då vill man inte gå upp ur sängen förän efter 12. men det har gått bra idag trots en stressig morgon, är ganska så glömsk på morgonkvisten och det förklarar saken.

sitter just nu vid mammas rosa lilla laptop (internet fungerar inte på min dator än) och kollar ut genom fönstret. det snöar så de fan inte är sant. ännu mer snö? shit. vart kommer detta sluta? och vi klagar på hur jävla kallt det är nu. det sorgliga är att det kommer bli kallare, typ dubbelt så kyligt. sjukt! man vill ju inte ens gå utanför dörren.
haha stackars satar som står vid hållplatsen här nedanför och huttrar, ser inte så varmt ut alltså.
man kan inte låta bli att tänka tillbaka på sommaren. måste erkänna att jag hade en riktigt grym sommar. dock jobbade jag 5 veckor, men det var också roligt! varför kan det inte vara sommar jämt? då hade man inte uppskattat den när den väl kom, blabla. jag veeet. men fan, nu vill jag ha sommar mer än någonsin!
julen är väl mysig också men!
när jag tänker på sommaren så tänker jag på min födelsedag och allt firande, både dagen innan, samma dag och dagen efter. tittade igenom lite bilder nyss och shit va lycklig jag ser ut hahah galet.
tänkte att jag skulle lägga upp några stycken och dela med mig av lyckan!
så här kommer dom.

både i morgon och tisdag har jag kvällen, 15-21! onsdag är jag ledig, så skönt. då ska jag träna innebandy, vilket jag inte har kunnat göra på en vecka pga kvällsarb.
hörs i morgon puss








slappis

Idag är jag helt slut men det gör ingenting för jag hade en grym kväll med pojkarna. Först förfest i Majorna hos jakob och janne. Sen jazzhuset med massvis med dans och öl, sedan efterfest hos dem igen med McDonalds, vin och Mora träsk haha! Lyckat! Ikväll ska jag bara slappa och mysa med mamma och Bamse. Work 8-18 imorgon, suck! Nu ska jag fortsätta att titta på harry potter. PUSS

torsdag

Godmorgon! Jag vaknade för en stund sedan, så skönt att vakna av sig själv och slippa en jobbig väckarklocka. Innan jag tar vagnen till centralen ska jag fixa matlåda, duscha och göra mig oordning. Tänkte även hinna till affären och köpa lite frukt, blir alltid så hungrig fram mot kvällen på jobbet. Ska även köpa vintervit, har varit sjukt sugen på den i flera dagar nu!! Nu måste jag sätta igång. Idag slutar jag 21. PUSS

trött fia

en trött fia kom hem från praktiken för en stund sedan, eller ja, två timmar sen kanske. ruggigt kallt ute måste jag säga. hade jag inte varit tvungen att gå utan för dörren hade jag verkligen inte gjort det.
varit en bra dag idag på "jobbet". känns som att jag redan börjar komma in i det. riktigt roligt!
personalen är jätte goa.
blir en kort inlägg för jag tänkte gå å lägga mig i sängen nu och kolla på hajar som hajar, grym film. inte sant?
vi hörs i morgon helt enkelt.
jag är ledig fredag, lördag! happy
puss och kram




milo

love

två underbara bilder på mina underbara systersöner från i söndags när dom var här och mös!
hur söta är dom inte då?

Måndag 22/11

Hej! Måndag idag. Det innebar första dagen på praktiken gör min del. Jag ska vara i Lindome på ett gruppboende för funktionshindrade i 4veckor. Har varit lite sur över att jag fick så långt bort och att apu tanterna inte hjälpte mig att fixa närmare, som dom gjort alla andra år. Men jag får helt enkelt gilla läget, för jag tror att jag kommer att trivas, och det är ju huvudsaken. Idag har jag gjort kvällen, 15-21 och imorgon är jag ledig! Kommer mest att jobba kvällar och helger, men får tänka positivt och på de helt fantastiska sovmornar jag kommer att få. Nu ska jag krypa ner under täcket! Fryser fortfarande efter hemresan. Imorgon är jag som sagt ledig och min lediga dag ska spenderas med mamma! Förutom att hon är världens bästa mamma i allmänhet, men vet ni hur grym hon var idag? När jag kom hem stod det en påse i hallen till mig med ett par jättefina kängor. Hur snäll? Å i love her! Vi hörs i morgon, puss och kram

nu gäller det

ni alla känner säkert igen er i uttalandet: på måndag börjar jag mitt nya liv. det har vi nog alla sagt ett antal gånger. men i söndags bestämde jag mig för det.
jag vaknade på måndag morgon och kände, fan det här ska bannemig funka. sen i måndags har jag inte smokat ett enda bloss. (kanske inte låter WOW, men det är det faktiskt, 3 dagar) jag känner redan hur jag mår bättre, och det känns hur bra som helst. tänker fan inte misslyckas en gång till.
sen det här med träningen tänkte jag att jag bara skulle träna som vanligt, det vill säga med innebandyn.
det får räcka tills vidare, tills jag skaffar gymkort här på helahälsan utanför dörren typ. då har jag inge undanflykter.

men idag har jag verkligen kört slut mig själv.
gympa på morgonen med styrketräning!
fotbollsträning med skollaget då vi mötte killarna, ni förstår säkert hur jävla jobbigt det var
innebandyträning
jag är helt lam i hela kroppen, och kommer säkerligen inte ens komma upp hur sängen i morgon.
men det känns förjävla gött ändå.

nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, ja. redan!
puss och kram

tisdag

idag har varit en ostressad dag. jag har varit i skolan i 2 timmar, gjort prov i matte b och kollat på film på etik lektionen. ber till gudarna att jag klarade provet!
jag och sophie åkte in till stan en snabbis när vi slutade och kollade i några affärer. sen köpte jag med med sushi till mig och mor och åkte hem och mös med mami. sen somnade jag som en stock och sov i typ 3 timmar.
jag gör det varje dag på veckodagarna, fast jag vet att jag inte somnar på kvällen sen. dumt!

sedan har jag duschat, gjort inpackning, rakat ben m.m och skrubbat hela kroppen. känner mig riktigt fresh nu.
snart börjar DH och då ska jag slänga mig på soffan och käka chocklad. MUMS

nu har ni fått veta allt om min dag, kul va?
vi hörs vi hörs!


söt tjej

fredag

hej hopp!
sitter här hemma framför datorn. har precis skrivit klart min krönika som ska vara inne nästa fredag, bra jobbat!
så nu ska jag bara skriva den på datorn och skicka den, fast det gör jag nog i början av nästa vecka.
nu har jag faktiskt helg.
kvällen ska tillbringas hemma hos sonja med det gamla vanliga gänget!
morgondagen är inte helt sprikad ännu men det blir lugnt för vi har hemmamatch på söndag, vill ju inte att folk ska tro att man är bakfull när man kommer dit, haha.

nu ska jag väl ta mig en dusch och sedan göra mig iordning lite sen ta bussen till landvetter.
vi höööööörs


en bild från thailand när jag var där i februari

ge mig sommar igen



förstår inte

jag förstår inte, kan inte ta in det.
livet är bra orättvist ibland!
förlåt om jag inte alltid funnits där så mycket som jag hade velat.
jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig!
jag ber till gudarna att allting kommer att bli bra.
du är inte värd det här.

ursäkta

ursäkta för dåligt bloggande, men jag har helt enkelt inte haft tid under flytten. har dessutom inte fått igång internet förän idag. så där har ni anledningen. har inte heller gått att lägga upp bilder i bloggen vilket är riktigt tråkigt. ska försöka lösa detta.
jag är det riktigt skitväder och jag har sovit hela dagen. jag tror att det behövdes. ikväll är det myskväll så får vi laddat upp batterierna för utgång i morgon istället.
igår efter träningen åkte jag in och mötte sophie, sofia, karolina m.fl på viktoria. hann ta ett glas vin och tjöta lite innan dom var tvungna att jag deras sista buss hem. då mötte jag upp veronica istället och satt och tjötade med henne. riktigt mysigt. dock missade vi sista vagnen hem så det blev en promenad tills vi gav upp och ringde en taxi haha, fail!

ikväll blir det som sagt mys med familjen med massa gotta och film!

imorgon ska några av mina friends komma och se lägenheten för första gången, så ska vi föra lite här och sen åka in till stan och partaja.

vi hörs i morgon!
PUSS

RSS 2.0