<3

nu är jag hemma ( hos patrik ). eftersom jag är världens bästa flickvän så sa jag att jag kunde passa lille charlie så kunde han hitta på något. så nu sitter jag här och lyssnar på musik och busar med vilden lite då och då. jag får snart  sällskap av älsklings A.
igår var jag med amanda, och eftersom jag har så fruktansvärt ont i min arm efter "operationen" så fick hon duscha mig, hahah! snacka om att man känner sig lite då. haha. sen mötte vi johanna, ludde, sonja och veronica och vandrade upp till patrik och pierre som kom hem från australien i torsdags. det var lite välkommenhem fest där, hade jätte roligt. trots att jag var jävligt klantig och ramlade ner för hela trappan när jag skulle hem. jag och william vek oss av skratt, innan jag kände att jag hade ont i hela ryggen, haha! vaknade upp så var det helt svullet och ömt. ajaj! aja, så går det när man är så dum!

ikväll ska jag som sagt bara ta det lungt och skämma bort charlie och a!
nej, nu ska jag göra något vettigare.
puss

onödig jävla information

- jag fick hem min klänning och min bikini och jag beställt, klänningen var helt underbar! ska prova bikinin snart

- jag har tagit ut min p-stav idag, operation. nu har jag ett stort bandage som jag ska ha i minst 3 dagar. kul!

- jag har inte varit i skolan idag

- ikväll ska jag vara med min älskade amanda bosshammar

- patrik och jag (även fast det är hans vid skilsmässa) har köpt hund! hihi. en pittbull/amstaff. charlie har vi bestämt oss för att han ska heta, och han är så jävla sööööt. försöker just nu tvinga patrik att komma hit med honom så att jag får pussa på honom!

- på måndag har jag engelska prov, som vanligt har jag inte övat ett skit.

- nu ska jag ta en panodil (bedövningen börjar släppa) och gå ut med bamse!

puss

21dagarkvar

jag ska strax göra mig iordning för natten och krypa ner under täcket. det ska bli skönt. har varit så hilma trött hela dagen. måste sova mer alltså!! orkar knappt hålla mig vaken på lektionerna. plus att jag är så jävla skoltrött nu.
men men. nu är det bara 21 dagar kvar till jag och papis familj åker till thailand. så jag har något att se fram emot. det ska bli skönt att komma bort ett tag.

innan jag stänger av datorn tänkte jag bara lägga bilder på vad jag beställde idag på hm.se
nu håller jag tummarna för att det kommer innan den 9 feb då jag åker.





!

varför kan folk inte bara vara ärliga? varför måste folk ljuga?
varför går folk bakom ryggen på en? varför snackas de skit och sprids rykten? varför kan inte folk bara stå upp för sig själv och stå för vad dom säger?
varför håller folk undan saker för en? varför blir man sviken gång på gång på gång?

kan någon svara på detta?

mest spelade på min spotify just nu








joel kinnaman




jag är helt förälskad
så jävla sexig

såg johan falk-GSI för ett tagsen där han är med
han är även med i snabba cash som jag måste se snarast, den har premiär på fredag.
jag ska bjuda pappa på bio och då ska vi bannemej se den. så kan kan dreggla lite.
mumma!






philip

nu ska jag ta mig en dusch och sen lyssna på hög musik och göra mig iordning inför kvällen.
ikväll blir det hem till philip på middag. det är avskedsmiddag för honom, han ska till london och praoa i flera månader. snacka om att han kommer vara saknad av oss alla.

idag har jag varit på allum med mamma och "pappa roger". jag var tvungen att köpa vantar och pannband för det är så nedrans kallt ute. fryser ihjäl. kan bero på att jag vägrar släppa taget och min älskade skinnjacka. men idag har jag bestämt mig att hänga undan den, kommer få köldskador och jag fortsätter såhär. jag har ju trots allt fått en fin vinterjacka av min mamma som ska användas.

för att göra er lite avundsjuka tänkte jag också säga att exakt 1MÅNAD kvar tills jag sitter på planet till thailand. gud va jag längtar och vad jag ska shoppa. får en go lön några dagar innan också. jag ska vara glad att jag har ett jobb alltså. trots att jag bara fått 1 tid i januari, då hela sverige är fattigt.

nej, nu ska jag sätta fart.
vi hörs, imorgon, om en vecka eller om en månad, haha
jag suger på att blogga!!

RSS 2.0