I always hold a place for you in my heart

god morgon. /
vaknade precis, skulle egentligen följt med mamma till sommarstugan i kämpersvik.
men jag har ingen stor lust längre.
nu sitter jag här och har just ätit frukost, och ska snart till stan med veronica, julia och sonja.
har ögon inflammation också, skit kul! högra ögat i helt igen svullet typ, snyggt.

igår var jag hemma hos skalle en stund. sandra,sandra,helena och maria var där.
maria hade fått en grym present, haha.
sen åkte jag och hämtade upp veronica så åkte vi hem till julia och kollade på allsång på skansen med julia,jim,mats(julias pappa) sonja.

nu ska jag i allafall duscha.
kanske kommer en upd senare idag.
<3

<3



tjenixen.
igår var jag med veronica en stund, vi gjorde absolut ingenting. satt i mitt rum och kollade in i väggen. sen åkte vi moppe, då träffade vi sandra och helena. vi tog en cigg med dom och pratade lite sen gick veronken hem och jag åkte hem och åt. sedan åkte jag och mötte julia och sonja i centrum och sedan åkte jag hem till sandra broooooberg:) jag hade lovat henne att åka med till härryda och kolla på mathias match. vi kollade en liten stund sen åkte vi hem. på vägen hem mötte vi en polisbil som jagade en bil som var helt sönder och den körde sicksack över vägen så vi var tvugna att köra in till väg kanten för att inte krocka med idioten. när han åkte förbi oss hade han nedvevad ruta och satt och flinade åt oss. haha.
när vi väl var framme i landvetter så körde jag sandra till ica och sen åkte jag hem och kollade på matchen men mamma och senare kom även patrik. sen åkte vi hem till patrik och vi sov där.

jag vaknade i morse av att någon plingade tusen gånger på porten och sedag på dörren, så jag gick och kollade men de var ingen där. sen när jag gick och la mig igen så började det igen. jävla idiot . sen kunde jag inte somna om igen.
kl 2 kom mamma och hämtade mig för patrik jobbar. vi åkte och handlade och sen hem. nu sitter  jag här hemma och ska snart äta fickgratäng, MUMS!

ikväll ska jag och patrik hem till alle en stund, hon ska ha lite mys hemma hos sig. sen ska angela och freddy sova hos oss. Och i morgon bär det av till Tylösand, ska bli kuligt!!!
jag längtar.

upd senare. för nu ska jag äta.
byebye

RSS 2.0